Што се уплаќа денес? (06.06.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчерашните информации за уплатата беа неточни, но се надеваме дека ќе имаме можност денес да ја поправиме грешката и да ви претставиме добитен натпревар.

Од 19:00 во литванската А Лига се сретнуваат екиптие на Ритераи и Кауно Жалгирис.
Ритераи е на 9-та позиција и досега имаат освоено 12 бода, додека Кауни Жалгирис се подобро пласирани, поточно се наоѓаат на 4-та позиција со вкупно 23 бода.

Ритераи – Кауно Жалгирис – 2 @ 1.67

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 62.394 евра. За победа на Ритераи уплатени се 11.329 евра, за реми 13.374 евра, додека останатите 37.691 евра се уплатени за победа на Кауно Жалгирис.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*