Што се уплаќа денес? (02.06.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека информациите за уплатата денес ќе ни бидат точен показател и благодарение на тоа ќе наплатиме одлична квота.

Во данската прва дивизија – група елиминација од 19:00 се сретнуваат екипите на Никобинг и Фредерициа. Никобинг е на последната позиција и веќе следната сезона ќе патуваат во понизок ранг, додека екипата на Фредерициа забележа подобри резултати и без проблеми обезбедија опстанок.

Никобинг – Фредерициа – 2 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 52.328 евра. За победа на Никобинг уплатени се 7.120 евра, за реми 8.889 евра, додека останатите 36.319 евра се уплатени за победа на Фредерициа.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*