Што се уплаќа денес? (25.05.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата вчера ни беше одличен показател и забележавме добивка во оваа категорија, па се надеваме дека и денес ќе продолжеме со истото темпо.

Денес во 21:15 во рамките на португалската Лига 2 се сретнуваат екипите на Мореиренсе и Ковиља.

Мореиренсе си ја заврши својата работа и ги видовме во вистинско светло, па оправдано ќе се преселат во елитата на Португалија.

Ковиља пак има спротивен учинок и беа преслаби, па мора да ја напуштат втората лига и да се преселат во понизок ранг.

Мореиренсе – Ковиља – 1 @ 1.45

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 82.239 евра. За победа на Мореиренсе уплатени се 67.357 евра, за реми 6.669 евра, додека останатите 8.213 евра се уплатени за победа на Ковиља.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*