Што се уплаќа денес? (21.05.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Се надеваме дека повторно информациите за уплатата ќе ни бидат точен показател и дека благодарение на тоа ќе наплатиме одлична квота.

Од 15:00 во рамките на француската Лига 1 се сретнуваат екипите на Троа и Стразбург.

Домаќинтие веќе се елиминирани од француската лига, па им посакуваме брз повраток. Гостите од друга страна се на 14-то место и благодарение на добрите резултати во последно време овој тим не би требало да има проблеми со опстанокот.

Троа – Стразбург – 2 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 144.549 евра. За победа на Троа уплатени се 19.239 евра, за реми 25.310, додека останатите 100.000 евра се уплатени за победа на Стразбург.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*