Што се уплаќа денес? (14.05.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата безброј пати досега ни била точен показател и благодарение на тоа сме наплатиле одлични квоти, па веруваме дека со победничко темпо ќе продолжиме и денес.

Во француската прва лига од 13:00 се сретнуваат екипите на Клермонт и Лион. Домаќините се на средината на табелата и на овој натпревар влегуваат со добро расположение, додека гостите се многу блиску до позициите за Европа и приоритет им е да завршат таму.

Клермонт – Лион – 2 @ 1.80

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 95.102 евра. За победа на Клермонт уплатени се 7.778 евра, за реми 10.998 евра, додека останатите 76.326 евра се уплатени за победа на Лион.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*