Што се уплаќа денес? (12.05.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата досега безброј пати ни биле одличен показател, па веруваме дека и денес повторно ќе биде така.

Oд 21:00 во рамките на француската Лига 1 се сретнуваат екиптие на Ленс и Реимс. Домаќинтие се на горниот дел на табелата и веруваме дека ќе успеат да изборат пласман за ЛШ, додека гостите немаат никаков императив за победа.

Ленс – Реимс – 1 @ 1.50

Вкупната уплта на овој натпревар изнесува 104.445 евра. За победа на Ленс уплатени се 82.329 евра, за реми 18.203 евра, додека останатите 3.913 евра се уплатени за победа на Реимс.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*