Што се уплаќа денес? (11.05.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не се испостави како точен показател, па затоа денес сме тука да ја поправиме грешката.

Во рамките на данската втора лига – група елиминација од 19:00 се сретнуваат екипите на Хобро и Амагер. Хобро е на 4-та позиција со 34 бода, додека Амагер е дел од црвената зона, поточно на 5-та позиција со вкупно 27 бода.

Хобро – Амагер – 1 @ 1.83

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 102.329 евра. За победа на Хобро уплатени се 74.230 евра, за реми 10.934 евра, додека останатите 17.165 евра се уплатени за победа на Амагер.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*