Што се уплаќа денес? (10.05.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера запишавме добивка, па веруваме дека победничката сериј ќе ја продолжеме и денес.

Од 18:00 во рамките на германската регионална лига – Север ќе се сретнат екипите на Вердер Бремен II и Либек. Домаќините се уште немаат обезбедено опстанок и се наоѓаат веднаш над опасната зона, додека гостите се на втората позиција и се борат за првото место.

Вердер Бремен II – Либек – 2 @ 1.75

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 84.445 евра. За победа на Вердер Бремен II уплатени се 11.329 евра, за реми 14.437 евра, додека останатите 58.679 евра се уплатени за победа на Либек.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*