Што се уплаќа денес? (07.05.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата многу често ни е одличен показател, па веруваме дека со добивка ќе го завршиме и овој ден.

Од 17:05 во рамките на француската Лига 1 се сретнуваат екипите на Лион и Монпеље. Лион е со големи амбиции за Европа, додека Монпеље очекува само мирна завршница и навремен опстанок.

Лион – Монпеље – 1 @ 1.72

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 84.556 евра. За победа на Лион уплатени се 65.556 евра, за реми 7.772 евра, додека останатите 11.228 евра се уплатени за победа на Монпеље.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*