Што се уплаќа денес? (06.05.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Се надеваме дека уплатата и денес ќе ни помогне за конечниот исход, па очекуваме повторно да бидеме добитни во оваа категорија.

Од 20:45 се сретнуваат екипите на Стандард и Гент. Стандрад досега има освоено 29 бода, додека Гент на овој натпревар влегува со 31 бод.

Стандард – Гент – 2 @ 2.10

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 104.445 евра. За победа на Стандард уплатени се 12.332 евра, за реми 23.485 евра, додека останатите 68.628 евра се уплатени за победа на Гент.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*