Што се уплаќа денес? (05.05.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата досега многу често ни се точен показател, па веруваме дека ќе успееме и денес да стигнеме до добивка.

Од 20:30 денес започнува новото коло во Бундеслига со натпреварот помеѓу Леверкузен и Келн. Леверкузен е во одлична форма и на овој натпревар влегуваат со добро расположение. Келн од друга страна е на сигурно и нема причина за грижи околу опстанокот.

Леверкузен – Келн – 1

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 84.449 евра. За победа на Леверкузен уплатени сe 67.778 eвра, за реми 7.889 евра, додека останатите 8.782 eвра се уплатени за победа на Келн.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*