Што се уплаќа денес? (28.04.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера бевме добитни, па веруваме дека и денес ќе продолжиме со истото победничко темпо.

Денес од 20:45 во рамките на Жупиле лига се сретнуваат екипите на Гент и Вестерло. Домаќините на овој натпревар влегуваат со лошо расположение бидејќи во последните пет натпревари немаат ниту една победа, поточно во тој временски период запишаа три реми и два порази. Вестерло има сличен учинок, односно пак тие во тој временски период запишаа четири реми и еден пораз.

Гент – Вестрло – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 84.550 евра. За победа на Гент уплатени се 62.330 евра, за реми 10.458 евра, додека останатите 11.762 евра се уплатени за победа на Вестерло.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*