Што се уплаќа денес? (21.04.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата за жал вчера не ни го покажа точниот исход на натпреварот, но веруваме дека денес ќе ја исправиме таа грешка.

Вечер од 20:45 во ирската Премиер лига се сретнуваат екипите на Корк Сити и Дери Сити. Домаќините во последните пет дуели имаат само една победа, додека гостите во истиот временски период имаат сличен учинок, поточно и тие имаат само една победа, но во овој натпревар влегуваат како фаворити.

Корк Сити – Дери Сити – 2

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.990 евра. За победа на Корк Сити уплатени се 12.333 евра, за реми 15.557 евра, додека останатите 62.100 евра се уплатени за победа на Дери Сити.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*