Што се уплаќа денес? (19.04.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше точен показател, но се надеваме дека денес ќе ја поправиме грешката и ќе наплатиме солидна квота.

Во турската Супер лига денес од 19:30 се сретнуваат екипите на Башакшехир и Фенербахче. Домаќините се на 5-та позиција и на овој натпревар влегуваат со вкупно 45 бода. Фенербахче од другас трана има освоено 60 бода и се наоѓа на втората позиција.

Башакшехир – Фенербахче – 2 @ 1.80

Вкупната уплта на овој натпревар изнесува 89.023 евра. За победа на Башакшехир уплатени се 21.239 евра, за реми 9.838 евра, додека останатите 57.946 евра се уплатени за победа на Фенербахче.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*