Што се уплаќа денес? (15.04.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата многу често ни е точен показател и благодарение на тоа сме наплатиле многу пати солидни квоти, па веруваме дека и денешниот ден ќе биде еден од многуте добитни.

Во рамктие на Серија А се сретнуваат екипите на првопласираниот Наполи и Верона која во моментов е дел од црвената зона, поточно се наоѓа на 18-та позиција.

Наполи – Верона – 1 @ 1.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 158.437 евра. За победа на Наполи уплатени се 124.449 евра, за реми 18.438 евра, додека останатите 15.550 евра се уплатени за победа на Верона.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*