Што се уплаќа денес? (13.04.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата и денес ќе ни биде точен показател, па благодарение на тоа ќе наплатиме супер квота.

Во рамките на конференциската лига од 21:00 се сретнуваат екипите на Лех и Фиорентина. За Лех самиот пласман до овој дел од турнирот е голем успех, а Фиорентина има многу поголеми амбиции и овој натпревар го дочекува со добро расположение.

Лех – Фиорентина – 2 @ 1.72

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 111.223 евра. За победа на Лех уплатени се 17.328 евра, за реми 15.559 евра, додека останатите 78.336 евра се уплатени за победа на Фиорентина.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*