Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И овој понеделник оставивме место за малерите и махерите на колото. Во продолжение ви ги претставуваме најинтересните тикети од изминатиот викенд.

Малер 1

Вистинска штета е што овој играч за само 100 денари не успеа да си добие 14.000 денари. Типувани се три натпревари со типот 2-3 погодоци во прво и второ полувреме. За жал на англиското дерби Ливерпул – Арсенал иако во првото полувреме беа постигнати три погодоци, во вториот дел имаше само еден гол.

Малер 2

Овде имаме огромен малер. Типувнаи се 12 натпревари со типот 1-2 голови во прво полувреме и 3+ крајно, но за жал погодени се само 11. Доколку успешее да го погодои и последниот ќе си земеше околу 800.000 денари. Жално!

Малер 3

Повторно за една. Играчот од Битола типувал шест натпревари на комбинирани типови конечен исход и голови. За жал погоди само пет и остана без скоро половина милион денари.

Махер 1

Тикет класика. Изиграни се 4 натпревари со типот ГГ3+ и уплатени за 1000 денари. За среќа погодени се сите и овој играч си доби скоро 13.000 денари. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*