Македонската репрезентација во Дота 2 ќе игра квалификации за СП

Македонските „доташи“, Александар „Kanao“ Ивановски, Горазд „Gogo“ Мамуровски, Ристе „H8“ Нелоски, Стефан „KralotBulo“ Станојковски, Игор „Stojkov“ Стојков, Дамјан „GodKid“ Јордановски и Петар „Khonshu“ Ѓешоски ќе ја претставуваат нашата репрезентација во квалификациите за Светското првенство (СП).

Македонија ќе настапи на регионалните квалификации за СП во Романија, а „доташите“ се подготвени и започнуваат со пријателски натпревари вечерва од 20.00 часот.

Сите останати возбудувања и тикети од е-Спортот може да ги следите ТУКА.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*