Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Ова издание на малерите и махерите ќе биде малку послабо за разлика од изминатите, но тоа се должи поради паузата на клупскиот фудбал и натпреварите помеѓу репрезентациите.

Малер 1

Вистинска штета што само за еден гол не успеа овој играч да добие 1000 евра. Изигран е комбо тикет со натпревари од репрезентациите, но за жал Хрватска не го победи Велс и овој играч остана само со неколкукратен повраток на средствата.

Малер 2

Уште еден комбо тикет кој може да го насловиме како „толку блиску, а сепак далеку“. Се надеваме дека следниот пат ќе има повеќе среќа.

Махер 1

Овде имаме НБА махер. Типувано е генерално на погодоци и за среќа погодени се сите. Браво мајсторе!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*