Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И во новата година продолжуваме со категоријата „Малери и махери на колото“ каде што ќе имате можност да ги погледнете најинтересните тикети од изминатиот викенд.

Малер 1

Иако тикетот е постар, не смее да остане незабележан. Станува збор за дуели на конечен исход каде што се типувани 25 натпревари, но за жал погодени се 24. Доколку овој играч го погодеше и натпреварот помеѓу Барселона и Еспањол ќе беше новиот милионер во Македонија. Жално.

Малер 2

За само еден погодок во првото полувреме и овој тикет не е добитен. Повеќе среќа нареден пат мајсторе!

Махер 1

Три натпревари со топ коефициенти уплатени за 100 денари на овој играч му донесоа нешто помалку од 100 евра. За убаво да се трошат!

Махер 2

Овде имаме храбар махер. На полувреме типувал дека Арсенал ќе постигне уште два погодоци, па за уплата од 20.000 денари си доби скоро 100.000 денари. Да се множат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*