Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И овој понеделник ги издвоивме најинтересните тикети од изминатиот викенд. Ова е новото издание на малерите и махерите.

Малер 1

Овој играч типувал најмалку 1 погодок во прво полувреме и вкупно 3+ погодоци. Уште во првото полувреме резултатот беше 1:1, но за жал така и остана.

Малер 2

На овој тикет главен „виновник“ е тимот на Колераин. Типувано е 1&3+, a натпреварот за жал заврши 2-0 и овој играч го остави без скоро 700 евра.

Махер 1

Храбар махер. Овој играч избрал три дуели од 1/8 финалето на Мундијалот и за уплата од 15.000 денари си доби скоро 56.000 денари. За убаво да се трошат!

Махер 2

Внимателно избрани 14 натпревари и тоа големи фаворити. За среќа овој играч ги погоди сите, па со уплата од 5000 денари си доби 70.000 денари. За убаво да се трошат!

RemasterDirector_5122f8b34

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*