Предвремена исплата за 2 гола предност!

Мундијалот во Катар веќе е во полн ек и секојдневно се играат натпреварите во рамките на овој турнир.

И самите сме сведоци за тоа колку изненадувања се случуваат во фудбалот, па Bet365 нуди  фантастична можност.

Имено, станува збор за потврдување на типот доколку вашиот тим заводи со два гола разлика.

На пример, се обложувате сингл или комбо и типувате 1 на Белгија – Канада. Доколку Белгија заводи во било кој дел од натпреварот со 2 гола разлика, вашиот тип автоматски се потврдува како целосно добитен и повеќе не ве засега крајот на овој натпревар.

Ова е добра можност со оглед на тоа колку фудбалот е непредвидлив.

НАПОМЕНА:

Доколку се уште немате сметка во Bet365, тоа може да го направите ТУКА и да си добиете 25 евра во вид на бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*