Спремни сте за Мундијалот: Направете депозит од 25 евра, а обложувајте се со 50!

Веќе од утре на програмата ќе ги имаме натпреварите од новото издание на Светското првенство во Катар кое ќе имаме можност да го гледаме во наредните 30 дена.

Со самото започнување на Мундијалот, веруваме дека сите играчи ќе сакаат да си ја „пробаат“ среќата така што ќе се обидат да направат некој тикет во обложувалница.

Наша препорака за обложувалница е Bet365. Ако прочитате нешто повеќе за оваа кладилница, лесно ќе сфатите зошто се број еден обложувалница во светот.

Нудат најразлични игри, прифатливи коефициенти и брза и навремена исплата.

Освен тоа, за сите нови корисници тие нудат бонус во вредност од 25 евра, поточно нудат бесплатни средства за обложување без никакви услови за повлекување.

Се што треба да направите е депозит 25 евра, да го изиграте и автоматски ќе си добиете 25 евра бонус. Со бонусот може да се обложувате, а во случај на добивка, средствата од бонусот ви се одземаат, додека останатите пари ви се на располагање, па сами одлучувате дали ќе ги повлечете или ќе се обложувате со нив.

Пример: Имате 25 евра во форма на кредити. Се обложувате на Х квота 3 и добивате 75 евра. Тие 25 евра ви се одземаат од добивката, а останатите 50 ви се слободни за да располагате со нив.

Како да се регистрирате?

Регистрацијата е доста едноставна и лесна. Најпрво кликнете ТУКА и внесете ги вашите лични податоци. Внимавајте на тоа да бидат точни бидејќи покасно ќе ви треба верификација која доколку имате минимална грешка може да биде невалидна.

Избирате држава, а потоа име, презиме, датум на раѓање, е-маил, телефонски број.

Веднаш потоа избирате како сакате да ги добивате вашите понуди…

Изберете ги начините кои вам ви одговараат најмногу како е-маил, телефон, пораки на сметката и сл.

Потоа следуваат адресата, градот и поштенскиот код. (Полињата со Optional не се задолжителни и немора да ги пополнувате).

Изберете корисничко име и пасворд, а потоа потврдете го пасвордот.

Four Digit Security Number е тоа што многу корисници не го сфаќаат сериозно. Овој број треба да го изберете сами и да содржи четири цифри. Тој ќе ви биде за внатрешна употреба, односно кога ќе ги контактирате службите со корисници ќе ви биде побаран овој број. Внимавајте да не го заборавите, бидејќи следува комплициран процес за враќање на истиот.

За крај изберете ја временската зона (доколку сте во МКД останува СЕТ), форма на коефициенти (останува децимал) и бонус полето го оставате празно доколку немате бонус код. Кликнувате Join Now и вие веќе сте корисник на bet365.

Како да го верификувте налогот на bet365?

Oткако се регистриравте потребна е верификација на сметката или налогот на bet365. Потребни ви се два лични документи како лична карта, пасош или возачка дозвола, а ако немате два документи, тогаш ќе мора да барате документ од банка или документ од струја, вода и сл. каде што ќе може да ја потврдите вашата адреса. (сметката мора да биде на ваше име)

Во менито избирате Members, а потоа My Account и Know Your Customer.

Таму имате опција за прикажување на вашите документи од предната и задната страна. Нашата пракса вели дека за најмногу до 24 часа во работен ден вашата сметка ќе биде верифицирана, а неретко се случува да биде средена и за неколку часа.

Како можам да уплатите средства на bet365?

Постојат многу начини за депозит во bet365 како што се кредитни и дебитни картички, Skrill, Neteller и банкарски трансфер. Банкарскиот трансфер го исклучуваме од употреба бидејќи провизиите се екстремно високи, а времето на процесирање трае и до неколку дена. Наједноставно е да користите кредитни или дебитни картички од NLB банка, Халк Банка и Стопанска Банка а.д Битола. Процесот за депозит е едноставен. Кликнете Deposit веднаш под вашето корисничко име и ќе ви се отвори прозорецот подолу на сликата.

Избирате метод и валута. Потоа го внесувате 16 цифрениот број на картичката и име презиме од сопственикот (мора да е лично ваша картичката), а потоа задолжително го внесувате датумот на истекување. Во Card Security Number внесете ги трите задни бројки и вредноста на тоа колку сакате да депозирете (5 евра најмалку). Во депозит лимит може да внесете колку пари сакате максимално да депозирате во одреден временски период.

Бонус на депозитот

На сликата подолу е објаснето кое копче треба да го штиклирате за да го земете бонусот. Станува збор копчето Claim 0.00 ЕUR in Bet Credits и на тој начин ќе добиете средства за обложување без никакви рестрикции во висина од вашиот депозит, но не повеќе од 25 евра.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*