Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И денес се потрудивме да издвоиме напис за малерите и махерите на колото. Станува збор за најинтересните тикети кои го одбележаа изминатиот викенд.

Малер 1

Вистинска штета е што овој тикет не е добитен. Играчот изиграл седум натпревари со доста високи квоти, но за жал само еден натпревар не успеа да го погоди. За уплата од 50 денари беше во игра за скоро 1500 евра. Повеќе среќа нареден пат.

Mалер 2

Храбар малер. Изиграл НБА тикет со 6 фиксови за 2000 денари уплата, а промаши само еден тип, па остана без 76.000 денари. Жално мајсторе!

Махер 1

Браво мајасторе. Пет натпревари со солидни квоти, од кои едната квота е 7.75. Вистинскиот избор на натпревари уплатен за 100 денари носи добивка од скоро 38.000 мкд. Да се множат!

Махер 2

Уште еден одличен тикет во рамките на махерите на колото. Овој тикет „доаѓа“ од вонредните кола, а играчот успеал да ја состави правилната комбинација. За уплата од 129 денари си доби скоро 51.000 денари.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*