Што се уплаќа денес? (04.11.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата досега многу пати сме биле добитни, па веруваме дека и денешниот ден ќе биде еден од многуте добитни. Ова е натпреварот за денес со највисока уплата.

Генк – Шарлерои – 1 @ 1.48

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 114.112 евра. За победа на Генк уплатени се 88.367 евра, за реми 12.004 евра, додека останатите 13.741 евра се уплатени за победа на Шарлерои.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Kladenje.mk е единствениот сајт во Македонија кој професионално се бави со информации за обложување.

На нашиот сајт секојдневно може да најдете најразлични информации поврзани со обложувањето како што се тикет на денот, информации за уплата, традиции, анализи и предлог типови за големите натпревари, информации за намалени квоти и многу други работи.

Може да се пофалиме со секојдневно ажурирање на информациите на сајтот, поточно 365 дена во годината ви нудиме тикет на денот.

Информациите за уплатата и информациите за пад на коефициенти, многу често се добри показатели за исходот на натпреварот и благодарение на тоа успешноста во овие категории е огромна.

Посебно внимание добива категорија ТИП НА ДЕНОТ каде што се прави кратка анализа со свежи информации за состави, форма итн.

НАПОМЕНА:

Сајтот може да го користите бесплатно и не се потребни никакви претплати, ниту членарини, а исто така Kladenje.mk не продава дојави и не располага со наместени натпревари.

Информациите се наменети само за полнолетни 18+ читатели!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*