Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Од изминатиот викенд во продолжение на овој текст ќе ви ги претставиме најинтересните тикети „спакувани“ во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

За само еден погодок во второ полувреме овој играч не успеа да си добие 8200 денари. Сите натпревари се типувани со ист тип, но за жал среќата не беше на негова страна.

Малер 2

Да се погодат два натпревари 2/1 полувреме/крај и сето тоа да не се уновчи е вистинска штета. Таков случај имаме овде, каде што играчот од три изиграни дуели погоди само два. Повеќе среќа нареден пат мајсторе!

Малер 3

Уште еден катастрофален тикет. За само еден натпревар овој играч не доби нешто повеќе од 15.000 евра. Жално мајсторе!

Махер 1

Овој е eдинствениот махер во ова издание. Играчот избрал три натпревари со солидни квоти и ги уплатил за 3000 денари. За среќа сите беа добитни и си доби околу 9500 денари. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*