Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И овој пат спремивме статија „во чест“ на малерите и махерите на колото. Во продолжение на овој текст можете да ги погледнете најинтересните тикети од изминатиот викенд.

Малер 1

На овој тикет е Барселона главен виновик. Иако сите очекувавме висока победа за Каталонците, тие успеаа да победат само со минимален резултат од 1-0. За жал овој играч типувале 1/1&3+, па остана без скоро 250 евра. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Само поради еден погодок повеќе овој играч не успеа да добие 4000 евра. Типувал 1-2 голови во прво и 1-2 голови во второ полувреме, но за жал на дуелот Гронинген – Валвијк се постигнаа три погодоци, па овој тикет е добитен само со ваучер.

Maлер 3

Повторно „за една“. Во прашање е тикет со 16 натпревари, но за жал се погодени само 15. На овој играч за уплата од 20 денари му „избегаа“ 345.000 денари. Катастрофа!

Махер 1

Браво мајсторе. Без многу дилеми избрани пет фаворити и типувани на полувреме крај. За уплата од 100 денари овој играч си доби скоро 10.000 денари. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*