Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

И овој пат не ги заборавивме малерите и махерите на колото. Во продолжение на овој текст ќе ви ги претставиме најинтересните тикети од викендот.

Малер 1

Тимот на Бетис е главен виновник пто овој тикет не е добитен. Доколку постигне два погодоци овој играч со влог од 25 денари ќе си добиеше солидна цифра од 26.000 денари. Жално.

Малер 2

Уште еден катастрофален тикет. Овој играч типувал 1+ПП&2+ВП на 10 натпревари и истите ги уплатил за 20 денари. За жал погоди 9, а ако ги погодеше сите ќе добиеше нешто повеќе од 6.000 евра.

Махер 1

Tикет класика. Типувано е на конечен исход и за уплата од 30 денари овој играч си доби околу 17.600 денари. За убаво да се трошат.

Maхер 2

Уште еден добитен тикет погододен на конечен исход. Погодена е вкупна квота од 442 и за уплата од 3 евра овој играч заедно со бонусот си доби скоро 1740 евра. Браво мајсторе!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*