Зголемена квота во Bet365 за специјал тикетот за Македонија – Бугарија

Вечер во Скопје, ќе се игра натпреварот помеѓу Македонија и Бугарија во рамките на лигата на нации.

Дефинитивно ова ќе биде интересен дуел и веруваме дека ниту едната, а ниту другата репрезентација нема лесно да се предадат.

Македонците се во блага предност поради домашниот терен, па веруваме дека ќе го искористат тоа.

Bet365 нуди специјал тикет со зголемена квота и тоа од 10 на 13, а искрено и сите типови се реални.

Tикетот е следен:

  • 1/1
  • 3+
  • Повеќе од 9.5 корнери на натпреварот

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*