Статистиката вели ќе биде ефикасен натпревар

Традиција во меѓусебни натпревари tradicija
Традиција во меѓусебни натпревари

Вечерва во рамките на втората холандска лига силите ќе ги одмерат Цволе и Тен Хаг.

Цволе игра одлично оваа сезона и целта секако е ексресно враќање во првата лига. Од друга страна Те Хаг има многу лош старт, но заедничко за двата тима е што играат на гол повеќе од противникот.

-Цволе постигна два и повеќе гола на сите 7 натпревари

-Цволе прими гол на 5 од 7 натпревари

-Цволе прими два или повеќе голови на 3 од 7 натпревари

-Цволе одигра 3+ на 7 од 7 натпревари оваа сезона.

-Тен Хаг постигна гол на 4 од 7 меча

-Тен Хаг прими гол на 5 од 7 меча

-Тен Хаг одигра 3+ на 4 од 7 меча.

Доколку ја следиме статистиката веруваме дека и денес овие два тима ќе одиграат ефикасен меч.

Наш предлог:

3-5г @ 1.85 во 22Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*