Што се уплаќа денес? (08.06.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера не бевме добитни во оваа категорија, но затоа се надеваме дека денес ќе ја поправиме грешката и ќе ви претставиме добитен натпревар.

Габон – Мауритања – 1 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 44.459 евра. За победа на Габон уплатени се 35.904 евра, за реми 5.559 евраа, додека останатите 2.996 евра се уплатени за победа на Мауритања.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*