Што се уплаќа денес? (07.06.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Очекуваме уплатата денес да ни биде фантастичен показател за конечниот исход и благодарение на тоа да наплатиме супер квота.

Литванија У21 – Северна Ирска У21 – 2 @ 1.94

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 84.556 евра. За победа на Литванија У21 уплатени се 9.998 евра, за реми 12.333 евра, додека останатите 62.225 евра се уплатени за победа на Северна Ирска У21.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*