Што се уплаќа денес? (05.06.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес веруваме дека уплатата повторно ќе ни биде одличен показател и благодарение на информациите за уплатата ќе наплатиме топ коефициент.

Кипар – Северна Ирска – 2 @ 2.00

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 64.445 евра. За победа на Кипар уплатени се 12.856 евра, за реми 13.334 евра, додека останатите 38.255 евра се уплатени за победа на Северна Ирска.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*