Што се уплаќа денес? (04.06.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати досега сме биле сведоци на фактот дека уплатата е одличен показател, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Ерменија – Ирска – 2 @ 1.95

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 73.455 евра. За победа на Ерменија уплатени се 14.339 евра, за реми 19.725 евра, додека останатите 39.391 евра се уплатени за победа на Ирска.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*