Што се уплаќа денес? (02.06.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Очекуваме и денес уплатата да ни биде фантастичен показател, па благодарение на тоа да наплатиме супер квота.

Македонија У21 – Ерменија У21 – 1 @ 1.54

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 46.433 евра. За победа на Македонија У21 уплатени се 34.499 евра, за реми 6.555 евра, додека останатите 5.379 евра се уплатени за победа на Ерменија У21.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*