Што се уплаќа денес? (29.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Се надеваме дека уплатата и денес ќе ни биде одличен показател, како што тоа беше случај многу пати досега. За денес имаме натпревар со солидна квота, висока уплата и интересен распоред на истата.

Мелгар – Депортес – 1 @ 1.60

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 114.984 евра. За победа на Мелгар уплатени се 98.126 евра, за реми 7.998 евра, додека останатите 8.860 евра се уплатени за победа на Депортес.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*