Што се уплаќа денес? (28.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Очекуваме уплатата како што безброј пати досега ни била точен показател да ни биде и денес, па благодарение на тоа да наплатиме супер квота.

Интер Турку – Илвес – 1 @ 1.76

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 93.445 еврa. За победа на Интер Турку уплатени се 75.396 евра, за реми 10.004 евра, додека останатите 8.045 евра се уплатени за победа на Илвес.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*