Што се уплаќа денес? (27.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера запишавме добивка. Оваа добитна серија веруваме дека ќе продолже и денес, па очекуваме повторно да наплатиме супер квота.

Дандалк – Ст. Патрик – 1 @ 2.00

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 199.405 евра. За победа на Дандалк уплатени се 147.334 евра, за реми 20.997 евра, додека останатите 31.074 евра се уплатени за победа на Ст. Патрик.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*