Што се уплаќа денес? (26.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера запишавме добивка во оваа категорија, па очекуваме со исто темпо да продолжеме и денес.

Конгсвингер – Бран – 2 @ 1.57

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 77.445 евра. За победа на Конгсвингер уплатени се 9.904 евра, за реми 12.404 евра, додека останатите 55.137 евра се уплатени за победа на Бран.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*