Што се уплаќа денес? (23.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал уплатата вчера не беше точен показател, па денес се надеваме дека ќе ја поправиме грешката и ќе ви претставиме добитен натпревар.

Tирол – ЛАСК – 2 @ 1.83

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 68.334 евра. За победа на Тирол уплатени се 12.335 евра, за реми 7.729 евра, додека останатите 48.270 евра се уплатени за победа на ЛАСК.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*