Што се уплаќа денес? (22.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека и денес како многу пати досега ќе запишеме добивка во оваа категорија. За денес имаме натпревар со топ квота и висока уплата.

Кристал Палас – Манчестер Јунајтед – 2 @ 2.20

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 114.277 евра. За победа на Mанчестер Јунајтед уплатеин се 23.887 евра, за реми 14.396 евра, додека останатите 75.994 евра се уплатени за победа на Манчестер Јунајтед.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*