Што се уплаќа денес? (21.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Очекуваме уплатата да ни биде одличен показател и денес, па благодарение на тоа да наплатиме одлична квота.

Ленс – Монако – 2 @ 1.95

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 98.445 евра. За победа на Ленс уплатеин се 13.340 евра, за реми 7.775 евра, додека останатите 77.330 евра се уплатени за победа на Монако.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*