Што се уплаќа денес? (15.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Очекуваме повторно распоредот на уплатата да ни биде точен показател. Во пракса многу често е така, па се надеваме дека и денес ќе продолжиме со победничката серија.

Лидс – Брајтон – 1 @ 2.37

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 137.377 евра. За победа на Лидс уплатени се 95.419 евра, за реми 10.112 евра, додека останатите 31.846 евра се уплатени за победа на Брајтон.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*