Што се уплаќа денес? (14.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата веќе по кој знае пат ни е точен показател, па очекуваме и денес да биде така. Спремивме натпревар со висока цифра и интересен распоред на истата.

Удинезе – Специја – 1 @ 1.72

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.734 евра. За победа на Удинезе уплатени се 69.123 евра, за реми 8.889 евра, додека останатите 10.722 евра се уплатени за победа на Специја.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*