Што се уплаќа денес? (08.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати сме биле добитни во оваа категорија, благодарение на уплатата. Се надеваме дека и денес ќе биде така.

Лориент – Марсеј – 2 @ 2.00

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 85.697 евра. За победа на Лориент уплатени се 8.812 евра, за реми 7.699 евра, додека останатите 69.186 евра се уплатени за победа на Марсеј.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*