Натпревар со драстичен пад на коефициентот (06.05.2022)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од австриската Регионална лига – исток кој бележи пад на коефициентот за победа на домаќините.

Мархфелд – Вејнер Нојштад – 1 @ 1.59 во Bet365

Почетната вредност за победа на Мархфелд беше 1.93, а во моментов бележи пад од скоро 18% и се плаќа со квота 1.59 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*