Што се уплаќа денес? (05.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми и вчера бевме добитни во оваа категорија, па може да се пофалиме со одличен учинок во претходниве неколку дена. За денес се надеваме дека ќе продолжиме со исто темпо.

Емирати Клуб – Бани Јаш – 2 @ 1.70

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 77.406 евра. За победа на Емирати Клуб уплатени се 11.240 евра, за реми 7.744 евра, додека останатите 58.422 евра се уплатени за победа на Бани Јаш.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*