Натпревар со драстичен пад на коефициентот (03.05.2022)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од австриската Регионална лига – Исток кој бележи огромен пад на коефициентот за победа на гостите.

Траискирхен – Нојшдл – 2 @ 2.55 во Bet365

Почетната вредност за победа на Нојшдл беше 8.20, а во моментов бележи пад од скоро 70% и се плаќа со квота 2.55 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*