Што се уплаќа денес? (01.05.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми уплатата досега ни била многу пати точен показател, па очекуваме и денес да ни биде исто така.

Монпеље – Мец – 1 @ 1.75

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 107.540 евра. За победа на Монпеље уплатени се 99.324 евра, за реми 4.405 евра, додека останатите 3.811 евра се уплатени за победа на Мец.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*