Што се уплаќа денес? (30.04.2022)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати уплатата ни била точен показател, па се надеваме дека и денес ќе биде така, па благодарение на тоа ќе наплатиме супер квота.

Aтлетик Билбао – Атлетико Мадрид – 2 @ 2.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 97.446 евра. За победа на Атлетик Билбао уплатени се 12.556 евра, за реми 13.898 евра, додека останатите 70.992 евра се уплатени за победа на Атлетико Мадрид.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*